Post by omecjarhache on Feb 20, 2022 14:32:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne tokene ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Zajednica to uništava. Ja ću to reći, vidim koliko ljudi šalju neugodne emocije i slično da se naljute. Igra je fantastična, vaš protivnik može imati bolje karte da, ali možete to prevladati ako uparite pravu kontru. Bila bi ocjena 4/5, ali ja to ocjenjujem za igru u cjelini. Supercell je napravio fenomenalnu igru, ali ljudi jednostavno vole uništavati dobre stvari.
Šteta je što bi ovo lako mogla biti sjajna igra kad bi samo kreatori pronašli način da zaustave varanje: ljudi koji ispuštaju više karata po cijeni jedne, ljudi koji se igraju s onim što se čini neograničenim eliksirom. Ako igrači žele potrošiti novac, nabavite dodatne stvari, dovoljno pošteno, ali dopuštajući nekome da vara. Igrao sam dovoljno dugo da znam razliku između kad me pobijede i kad me prevare. Očistite igru i imat ćete odličnu igru koju će igrati više ljudi
Clash Royale se sada može igrati i na računaru, a sve zahvaljujući Bluestacksu, aplikaciji s kojom se mogu oponašati Android igre na vašem
Znači kao begi best
Ako se izbaci koji ide 5 zvjezdica
uđi te u klan boca pive
Igrao sam ovu igru otkad je bila plaća za pobjedu i iskreno ne vidim problem. Da, to što su karte više razine od vas može biti problem, ali vam daje zadovoljstvo da pobijedite nekoga s većim kartama. Također više karte ne ukazuju uvijek na vještinu.
ok je
Najgora igrica na svijetu nemozes pobijediti sa legendarnim karticama niti sa normalnim balansiranjem igricu suppercell balance it
Najgora igra ikad
Prodajem Clash Royale acc za android. - Njuškalo
Ova igrica je odlična ako zelite dobiti mozdani udar!!!💩
Igra je dobra, ali možete li mi dati legendarnu sreću kao što je meni trebam electro wizard i inferno drago, ali to su legendarne karte pa molim vas ako mi možete dati još legendarne sreće, bit ću jako sretan, ali samo igrajte da igru
Više nije zabavna igra. Matchmaking je prekinut, spaja vas s ljudima viših razina kralja i maksimalnih karata. Također, ako puno pobjeđujete ili stalno igrate, oni vam namjerno povezuju špilove koji se suprotstavljaju vašim čak i ako ih mijenjate svaki meč. Ova igra se u ovom trenutku plaća za pobjedu. Više nije tamo gdje je nekad bila. Tužno vidjeti
ova igra je nevjerojatna, ali od najnovijeg ažuriranja nisam mogao ući u igru, kaže mi "izašao je novi update i kada kliknem na ažuriranje, vodi me u Play Store, ali prikazuje samo "deinstaliraj" " igraj", ali nema "ažuriranja". čak i nakon višestrukog brisanja i ponovne instalacije to se još uvijek događa. popravi ovo što prije. Kupio sam dragulje za korištenje tijekom šampionskog emote eventa
Oke je
Volim igrati ovu igru, ali prvi problem koji imam s njom je taj što je u ranijim arenama gotovo nemoguće dobiti trofeje jer svi imaju karte koje ne mogu dobiti do buduće aene pa ne mogu pobijediti većinu igara Igram što postaje jako frustrirajuće. Kada bi se uparivanje moglo promijeniti kako bi se uzele u obzir otključane karte igrača, to bi ga učinilo puno boljim i puno lakšim za igru.
ᐈ Kada Clash Royale Za Android? ❤️ 2021 - MobailGamer ...
Majmuni radi Internet a igrica neće majmunxine glupeee
Clash Royale igra je mobilnih karata koju su stvorili tvorci Clash of Clans. Postoji već dugo vremena i jako je dobro sazrio u pristojnu stratešku igru.
Super
Igra je nekada bila vrlo zabavna. Nova ažuriranja čine da se igra sve više isplati za pobjedu, a nakon gotovo 6 godina igranja bez plaćanja, igra je postala gotovo nemoguća. Ako imate prijatelje s kojima se možete igrati, to i dalje može biti prilično zabavno, ali samo igranje i dobivanje visoko na ljestvici postaje sve gore sa svakim ažuriranjem
Loša i dobra loša zbog toga koliko je teško dobiti dobre karte, kao i zbog plaćanja za osvajanje korisnika i dobra jer je zabavna i konkurentna, čak i igra sklapa ponude kako biste potrošili više novca na igru, kao što su ponude po niskim cijenama koji su ograničeni na vrijeme i jednom u svakoj areni
클래시 로얄 전략 sahp
Prije sam volio ovu igru, ali sada je postala takva šala. Ja sam LVL 12 sa samo JEDNOM LVL 14 karticom, a ja idem protiv LVL 14 sa SVIM njihovim kartama LVL 14 i to se ne događa samo jednom, to se događa kao svake 2 igre. Povrh toga, toliko neuravnoteženih karata koje trebaju nerfove, ali odluče nerfirati uravnotežene karte. Sada se sve plaća za pobjedu.
Nema arene 10 ne postoji samo postoji arena 9 najviše
Iskreno, to je sjajna igra, baš kad dođete do lige, slaganje provoda je nekako sranje u smislu da ili morate platiti novac za škrinju da biste svoje karte podigli do razine 13 ili 14 (pod pretpostavkom da dođete do lige oko kraljevske razine 10) ili vi samo idite protiv igrača koji su potrošili taj novac i igraju s kartama razine 13 ili 14. Izgubiti mnoge bitke zaredom na ovaj način jednostavno me potpuno nervira ali iskreno do tada ova igra je super
Clash Royale Chino Game mrežna je strateška igraća aplikacija koju sponzorira SuperCell. Unutar igre igrači su upućeni da koriste svoje borbene
Clash Royale Stratégiai játékok xds
Mega Night je previše OP.
Danas sam igrao rum up challenge i imao 7 pobjeda i 1 poraz i pisalo je da je događaj završen i završio ga i morao sam početi ispočetka što je to sve o supercell?
Pacific Warships: Naval PvP Action gpsv
Fortnite zaradio 100 miliona dolara na iOS-u za samo 90 dana
Odlično
Nekada je bila odlična, ali sada zaostaje nevjerojatno mnogo i to je jedina aplikacija koja zaostaje
Ova igra je od sjajne postala potpuno smeće. Nekada se radilo o vještini i tehnici, ali sada je dizajnirano tako da izgubite bez obzira koliko ste dobri. Pokušali su "izbalansirati" igru i sada se samo osjećate kao da ste cijelo vrijeme protiv hakera. to je smece..
Kako igrati Clash Royale na računalu: rješavanje problema
Igra se dosta poboljšala, vrlo konkurentna što je prilično ugodno, ali čini se da se sada mnogo više ruši, iako imam stabilnu internetsku vezu. Općenito, dobra igra
Super zabavno. Plati za pobjedu. Ova igra je prava eksplozija za igranje. Solidna igra, puno prilagodbi, sjajan stil, ali ne uspijeva na jedan način koji apsolutno uništava igru. Isplati se pobijediti. Nakon što pogodite područje 5, gubite sav napredak svaki put kada izgubite meč. Pobijediti u igri bez ikakve štete? +30 kruna. Izgubiti meč za 1HP nakon 10 minuta produžetka? -30 kruna... Osim ako ne platite pravi novac da povećate svoje karte, nećete proći 5. arenu... Uništilo je igru
Nije pošteno jer sam na 10 razini, a dolazi tip s 12, pa dajem četiri zvjezdice, popravite to.
Grozno, uvijem me ljudi nerviraju
Jako loša igra. 2v2 je pun trolova. Nogometna utakmica je užasna. Zrcalni način rada je kao da gledate kako se boja suši dok ste prisiljeni igrati najgori unaprijed postavljeni deck. Nadao sam se da će nakon 2 godine neigranja ove igre to moći popraviti, ali ne, oni su samo 2x smanjili najgoru mehaniku.
Postajem bolestan i umoran od ovoga nema temeljenih na vještinama, ali razumijem činjenicu da da, pronalazite ljude u svojoj areni, ali ipak su neki od ljudi protiv kojih idem nestvarni, palo je kao da sam igrao protiv ljudi iz višeg ranga arene su lude. Dugo sam bio igrač otkako je ovo izašlo 2016., ali stvarno sam pao kao da je ovaj sustav za izradu utakmica lud.
Clash Royale ยุทธศาสตร์ dpr
Igra kaže da su čisti ratovi najbolji način da zaradite nagrade i zlato. Ali istina je da je pobjeda u klanskim ratovima i bitkama najbolji način. Ali onda tijekom svakog svog meča uvijek se borim protiv nekoga s gotovo tisuću trofeja više od mene. Nemam čak ni kartu razine 13, ali iz nekog razloga sam mislio da ljudi s gotovo u potpunosti kartama razine 14. Morate pobijediti da biste dobili dobre nagrade, ali osim ako već imate stvari na maksimalnoj razini i zapravo vam nagrade nisu potrebne.
Gledajte, to je dobra igra, ali sada je tako platiti za pobjedu. Dojadilo mi je igrati igrače s maksimalnim kartama, a još uvijek sam na 11. razini. Zaglavio sam u ovoj areni pola godine i sklapanje provoda je tako nepravedno. Također nema pravila protiv toksičnih igrača. Nemam nikakav savjet da ga napravim još više jer je već tako pokvaren. Osim toga, postoji više YouTubea koji idu od arene 1 do 15 samo trošenjem novca. Ne kažem da je loše, ali to samo dokazuje da je igra plaćena
Počela je kao zabavna strateška igra koju sam mogao igrati s prijateljima, ali sada se pretvorila u osrednju sranje novca. Tim je uzeo previše kreativnih sloboda u dodavanju nadmoćnih predmeta poput knjiga, dodavanju potpuno novog sustava niveliranja i nove rijetkosti karata, što je bilo potpuno nepotrebno i čini da se igra još VIŠE isplati za pobjedu. I dalje ću podržavati programere, ali molim vas, NIKADA više ne mijenjajte igru ovoliko.
Ova aplikacija je super❤👍
Igrica nije loša🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Clash royale je iskreno prava trash igra. Ako ne griješite igru ili ne trošite novac, izgubit ćete bez obzira koliko ste dobar strateški igrač. Ako želite igrati drugačiji način igre kao što je touchdown, izgubit ćete ako vaš neprijatelj jednostavno bude sretniji od vas. Što je iskreno nepravedno kada se igra na turnirima. Ne bih ni svog najgoreg neprijatelja natjerao da igra ovu igru pa je ne biste trebali igrati uopće.
Clash Royale Strategiya ssdp
Najjača igrica
Stvarno sam uživao u igri, ali ponekad je nepravedno biti uparen s nekim tko ima maksimalne sve karte i potrošio tisuće dolara na igru. Ne toliko o vještini, zar ne? A u zadnje vrijeme mi stalno govori da ažuriram igru, kada nema ništa za ažuriranje. Pokušajte deinstalirati, i dalje isti rezultat
nova ideja imamo toranj protiv kopnenog bombardera. što kažeš na toranj za streličarstvo. bilo koji zrak. ... itd. dobro za obranu i zadržati protivnika nagađati. dobio sam ideju o novom liku. električni div napada zgrade fizički napadi. ali ako udari oslobađa električni naboj. pa su fizički napadi slabi na njega, trebaju vam strijelci. šok omamljuje i čini štetu. šala dovoljna za ubijanje kostura i šišmiša jednim punjenjem.