Post by omecjarhache on Feb 20, 2022 14:29:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ skutočné peniaze zadarmo ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Naozaj milujem hru. Moja jediná sťažnosť je, že ja, hlavná postava, nemôžem hovoriť. Tiffany robí všetko rozprávanie a rozhodovanie za mňa. A nepáči sa mi, ako sa musím vysporiadať s chlapom Rexom. Doslova ma nenávidí. Doslova strávil tri hviezdy za dejovú líniu, aby vytvoril letáky iba pre neho, aby všetky letáky hodil na zem. Prial by som si, aby existovala možnosť, kde sa mu môžem porozprávať, vyhodiť ho z domu alebo sa s ním jednoducho vôbec nezaoberať.
Super hra, stále nové prvky v leveloch,, ❤️
Ako prejsť úrovňou 24 hry. Ako dokončiť všetky úrovne v hre ...
Prečo som hral viac ako 400 takmer 500 úrovní a ešte som nevidel žiadnu úlohu, ktorá je v ukážkach tejto aplikácie.. viete, kde je na mieste, kde mrzne a musíte jej pomôcť alebo ktokoľvek iný jej pomôže reklamy, ktoré vidíte, aby ste si mohli zahrať... ešte som nevidel 1... Niektoré úlohy sú trochu smiešne... pri nákupe vecí na túto úlohu nie je dosť možností... Možno to budem musieť nechať hru.. Načítal som ju pre úlohu „pomôž jej“ a v tejto hre nie sú.. ukázať?
Hlavolamy. Aktualizovať : ... Matchington Mansion; Merge Mansion; Merge Fables; Clockmaker: Match 3 Games! Fishdom; Merge Dragons!
Zábavné a náročné pri postupe na vyššiu úroveň. Stáva sa to ťažšie, vďaka čomu začne pracovať váš mozog a áno, niekedy je to frustrujúco ťažké, ale preto sa to oplatí stiahnuť. To znamená, že sa nebudete ľahko nudiť lol
Nikdy nepíšem recenzie, ale je načase, aby som tejto hre dal uznanie, aké si zaslúži. Tento roztomilý, návykový a s malou výzvou ma drží pri hraní už roky! A viac zásluh patrí vývojárom/pomoc, keď som nemohol uložiť svoj pokrok, aby som ho preniesol do nového zariadenia, bolo to opravené super rýchlo a nestratil som všetky tie roky pokroku! Všetkým vám veľmi pekne ďakujem!
Stratil som sa, závislý na tejto hre kvôli mojej láske k zdobeniu. Je tu tiež priateľskosť postáv, ktorá chýba alebo chýba v interakcii v reálnom živote. Táto hra mi pripomína moje mladé časy, keď ľudia boli ľudia a nie len slepé telá bez emócií.
Matchington Mansion Puzles rzvw
To je hlúpe, táto hra ma rozčuľuje doteraz som s ňou nemal žiadne problémy, ale kúpil som si niečo prvýkrát, aby som zlepšil svoje schopnosti v hre, a stále som svoj nákup nemohol nájsť kohokoľvek kontaktovať a toto je také, BS nikdy nemala takéto problémy pred gamis, kým hry už boli aktualizované, takže čo sa to do pekla deje
Medzi hraním musíš počkať 15 minút, ak nemáš koho doplniť životy. Táto časť sa mi vôbec nepáči, pretože veľa ľudí hrá hry osamote.. Nie je to veľmi dobrá hra
Milujem hru, okrem toho, že všetky naozaj dobré veci sa musia kúpiť, a to nemôžem urobiť. Hrám, aby som si oddýchol, nie som pripravený míňať peniaze. Bolo by pekné, keby sa ponúklo viac bez toho, aby som musel platiť.
Kedysi to bola skvelá hra, ale neustále padanie je smiešne, keď idem minúť peniaze inam.
Čím ďalej v hre idete, úrovne sú stále ťažšie a ťažšie, čo nás povzbudzuje, aby sme míňali viac peňazí, aby sme prešli relatívne jednoduchými úrovňami Strávil som dosť Skončil som bohužiaľ
6. Enjoy playing Project Makeover on PC with MEmu. More From Magic Tavern, Inc. Matchington Mansion PC. Matchington Mansion. Similar to Project Makeover.
Druh nudné a skoré úrovne sú príliš ťažké, niektoré z nich sú aj tak
Myslím si, že je to úžasná hra, ale myslím si, že sú trochu chamtiví, kto to kedy urobil. Ako no, každé kolo musí stáť.. Prial by som si, aby som našiel takúto hru, ktorá by nestála vôbec žiadne peniaze. nenávidím niečo začať a potom to nedokážem dokončiť.
Ahoj, vývojár, prečo keď mám internet, keď idem hrať, zobrazí sa správa, že nemám INTERNET a musím to skontrolovať ✅ Mimochodom, aktualizujú hru z Google Play. .Vo vnútri hry nemôžem nič robiť, kým sa neskončí alebo nezačne odznova...!!! Nenechávaj ma zaseknutého, neoklameš moju hru, nekradni ma a nikdy mi neklam. NEPRAVDIVÉ ‼️
Matchington Mansion Teka-teki oski
je to zábavná hra, ale prial by som si, aby bolo v hre viac možností dizajnu (tj neutrálnejšie farebné možnosti). Viem, že táto aplikácia vám umožňuje prihlásiť sa na Facebook, aby ste si uložili svoj pokrok, ale bol by som rád, keby existovala možnosť, aby sa ľudia mohli prihlásiť do svojho účtu Google alebo Apple. týmto spôsobom ľudia, ktorí majú telefón s Androidom alebo iPhone, nestratia svoj pokrok, keď dostanú nové zariadenie.
Skvelé okrem dlhých reklám. 15 sekúnd je v poriadku, ale nie viac.
Milujte hru, ale ak potrebujete dať viac položiek zadarmo alebo odmien, úroveň môže byť už trochu náročná.
Flying Wild Tiger Robot Game Nuotykių lzr
Vyššie levely sú dosť náročné inak super
Aktualizoval som a hra má stále problémy, nemôžem pozerať videá, aby som zarobila extra body atď., stratila som toľko vecí, niekedy po zhliadnutí videa sú všetky miesta v ďalšej hre čierne, technická podpora mi povedala, aby som im poslal obrázok ha ha. Milujem túto hru, preto som tam visel tak dlhé roky
Niektoré úrovne sú až smiešne ťažké. Mám rád výzvy, ale no tak... míňam veľa peňazí.
Je to pekné, ale ideme do zlej miestnosti, znamená to, že načítanie je toľkokrát, koľkokrát berie, čo je, prosím, zmeňte, že sa mi to nepáči a mnohým z vás sa to tiež nepáči ok
Hra je zdĺhavá - až príliš veľa zajacovania herných postáv. Dokáže stráviť viac času čítaním svojho textu, než samotným hraním hry. Menej rečí a viac akcie prosím!
Hru hrám veľmi rád, ale práve teraz čakám na nové úlohy, ktoré prídu čoskoro. Trochu nudné hrať bez toho, aby som mohol použiť svoje hviezdy na ozdobenie niečoho.
Táto hra by mala byť hra na zdobenie domu. Nerád mrhám svojimi hviezdami hraním hlúpych stolových hier alebo akýchkoľvek iných vedľajších hier, ktoré zaberajú moje hviezdy. Chcem len opraviť dom bez toho, aby som míňal svoje hviezdy na hlúpe hry, ktoré tu nemajú čo robiť. Opravte tento problém. Hra je dobrá a má veľký potenciál.
Vyskytlo sa niekoľko videí, ktoré sa nikdy nenačítajú. Vďaka tomu nie je možné získať zosilňovače. Vyskúšal som všetky návrhy
Matchington Mansion Mõistatusmängud mjt
Čo sa tu nepáči, je viac k pointe. Veľmi férová hra, minimum reklám, veľa práce, pekné rozhranie, pekné melódie, vtipný a niekedy koketný príbeh. Yal kopať kaštieľ. Len zlepšenie, keď má Jack na sebe menej oblečenia, ach jo, a poštu man.lol.thanks zodpovedajúcim tunám domom za spríjemnenie mojich chladných zimných dní v Spojenom kráľovstve.
Dobrá hra, ale nie dosť na míňanie peňazí! O mesiace neskôr a nehrané veky. Hra nie je taká, ako sa na prvý pohľad zdalo, od prídavkov, intro atď. sa očakávalo viac akcie. Našla som menej nudnú hru a hoci je ťažšia a rovnako drahá, má pútavejší príbeh!
Zabavne
Priemer - takmer klon stodolovej priadze. Slušné vylepšenia, ok príbeh... netreba kupovať. Dobrou správou je, že reklamy nemajú nič spoločné s hrateľnosťou – ignorujte ich.
Je to úžasne zábavná hra 🥰 super relax 😀👍 ❤️
Som na úrovni 413 a objaví sa malý rámček, ktorý mi hovorí, aby som napísal "OK", ak chcem pokračovať na rovnakej úrovni, kde som skončil. Ďalšou možnosťou je začať od úrovne 1 a bol by som z toho naštvaný. Napísal som ok, aby som pokračoval od čísla 413, ale nedovolí mi to potvrdiť. Čo môžem urobiť
Dom kasín Playtika - Alternatívne obchody s aplikáciami pre ...
Hra ktora nic nema spolocne s tym co bolo v reklame, podvod... ble...
TikTok - Opravdu krátká videa APK 22.1.5 stiahnutie pre Android
Naposledy Aktualizovaný : August 11, 2021. Kategórie : Hlavolamy ... Empires & Puzzles: Epic Match 3. 52,48498. Matchington Mansion APK
Zo začiatku ma to bavilo, ale hry ma už nebavia. Je to ako keby boli nastavené tam, kde nemôžete vyhrať. Odinštalujem. Veľmi sklamaný. Keby to malo neformálne prostredie, bola by to zábava. Chcem, aby ma hry uvoľnili, nie stresovali!
Hrám už nejaký čas a po tejto poslednej aktualizácii som stratil všetkých 100+ životov, ktoré som si zachránil. V poriadku. Teraz každý deň strácam životy zo svojho tímu a päťky. Len dnes som začal s 11, keď včera večer pred odchodom som mal 16! Nie ste si istí, čo sa deje, ale nie je to fér! Dosť zlé, nedostávam veľa pomoci od svojho tímu. Len extra životy sú z päťky! Prosím opravte to, spôsobiť zaseknutie a čakanie je na hovno!!!!!
Prečo sa aplikácie automaticky zatvoria a často visia? Som sklamaný z novej verzie (((
Len ďalšia aplikácia hladná po peniazoch. Musel som použiť 50 životov na jednej úrovni, aby som ju prešiel, a to bolo len v 200 úrovniach. Samozrejme, ak miniete veľa peňazí za doplnky, úroveň môžete prejsť ľahko. Už to nestojí za môj čas.
Ďalší zápas - 3 hra. Používateľ body na nákup nábytku. Tá istá nudná hra, akú som už videl viackrát. Použitie trópu slobodnej matky, aby to vyzeralo, že je tu zaujímavý príbeh, ale nie. Je to len vrcholné privilégium, že dáma dostane voľný dom, ktorý potrebuje prácu.
V pohode
ako hra tak zábavná. Ale nie je dosť času na to, aby ste prekonali úrovne. Príliš veľa nákladov, potrebujete spôsob, ako získať viac mincí. Cítite, že na pokračovanie potrebujete viac mincí
Matchington Mansion Головоломки abf
Ťažké úrovne je takmer nemožné vyhrať. A keď vyhráte, nezískate žiadne ďalšie mince, hviezdy ani bonusy. Milujte hru, ale počúvajte nás hráčov
Super vyplni voľný čas
Dobrá hra, núti vás premýšľať, ale vyššie úrovne obtiažnosti by mali získať viac hviezdičiek.
Zakaždým, keď chcem hrať hlavolam, aplikácia sa zastaví.
Táto hra nemá žiadny rým ani dôvod. Aj keď je zlúčenie jednoduché, neexistuje žiadny sprievodca, ktorý by vám povedal, kde získať nástroje na zlúčenie. V hre je zoznam toho, čo ste doteraz zlúčili, ale nie kde získať položky potrebné na zlúčenie. Dostanem kolesá zo skrinky s náradím? Kde nájdem nástroje na vytvorenie súpravy nástrojov? Ďalším problémom je energia a ako dlho trvá, kým sa položky obnovia. Je to príliš dlhé. Neexistuje žiadny príbeh, ktorý by ma previedol každým splneným cieľom. Je to nuda.