Post by omecjarhache on Feb 20, 2022 14:23:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleniti denar ▞▞▞
▞▞▞ Lily Diary : Dress Up Game 2022 version ▞▞▞
Gacha Life APK 1.1.4 Prenesi za Androidalife
ne deluje v happy modu, zato poskusim to, vsa oblačila in lasje so oglasi, dajem 3 zvezdice zaradi oglasa
game-of-thrones-hd-streaming.303.si · obchod-s-darky.303.si ... adventures-in-making.303.si ... paramo-clothing.303.si.
Naložite Frippa Games for Girls APK 2.2 Android za svobodne - com ...
Oglasi med ustvarjanjem lika so nadležni kot o moj bog. Čutil sem to igro, potem pa si v sredino mojega ustvarjanja likov postavil oglase... Zakaj? Razumem, če je tako kot za nekatera oblačila, a medtem ko oblikujem svoj lik, ne.
Všeč mi je ta aplikacija Lily's Diary💟💝💞💖💕
To je super luštno! Edini problem je nakup oblačil, mislim, da so samo oblačila. Razumem, da želijo zaslužiti denar, ampak.. mislim.. oblačila..? Gledanje oglasov je po mojem mnenju veliko boljše, mislim, da še vedno lahko dobite denar. To bi bilo veliko bolje, saj so brezplačna samo nežna in dolgočasna oblačila. Tisti, ki stanejo denar, so ZELO boljši. Te aplikacije uporabljam za ustvarjanje idej o likih, tega ne morem storiti, če ni edinstvenih funkcij.
Živjo, všeč mi je ta igra, vendar lahko dodate nekaj možnosti za obliko obraza in telesa.
Дневник Лили Казуальные xkq
Ta igra je res lepa, ampak stvar je v tem, da želim dodati več znakov kot samo 5 in želim si, da bi dodali kategorijo za obleke in več stvari, kot je več funkcij nalaganja slojev
Lahko bi uporabila več dodatkov in las.
Ta igra oblačenja je TAKO UŽIVALNA!! Zelo enostavno je in izbirati je toliko različnih stvari... Upam, da bo v naslednji posodobitvi izbirnik telesa in izbirnik fantov in punc.. Mislim, da bi bilo bolj kul, če bi ta dva imela v naslednji posodobitvi. Kakorkoli že, prijetno je!!
Zelo lepo! Dodajte več vrst dlak na obrazu, prosim! Veliko mojih oc ima brade in ne najdem primerne! ;-;
Ni možnosti kloniranja videza in oblek! Upal sem, da bom naredil več reševanj istega lika z različnimi oblekami, vendar je videti, da tega ne zmorem. Tudi varčevalni sistem je res zmeden. Obstajata dve različni mesti za shranjevanje, vendar samo eno od njih dejansko kaj naredi.
😘😘😘
To mi je tako všeč, da bi mu lahko dal pet zvezdic, vendar bi rad dodal funkcijo, da ko tapnete avatarje, spremenite njihove položaje 😔in slogi povzročijo, kaj če hočem enega sedeti, kako?, ampak to je dobro? app
To je dobra igra, vendar traja dolgo, da se naloži, vendar je morda iz mojega slabega interneta.
Tako lepo je
Lepo bi bilo, če bi ga lahko rešili, zdaj pa ga ne moremo rešiti
Zagotovo ni igra nič, to je tako dobra, vendar ne veliko. Grem sem k tej igri, odprem njeno črno. nihče ne reče, da je to slaba igra😝😝😡😡💩💩 ta kakec
Zelo srčkano, vendar lahko naredite le toliko
Saya tak suka kan igra ini kerana tak dak apa apa yang menarik ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok okokok ok ok
Ta igra je bila pravzaprav precej dobra, toda vsakič, ko bom končal z ustvarjanjem lika in bom počistil prostor za shranjevanje, ker sem pravzaprav poln prostor za shranjevanje, nato pa sem odprl igro in moj novi lik izgine, ne vem, da je ta igra precej dobra vendar mi ni všeč, žal, ampak to je dražeče. 😐😐😐
Ta igra je dobra, vendar ji še vedno dajem 4 zvezdice, ker •oblek je veliko, a nam lahko prosim naredite, da lahko spremenimo barvo obleke? to je samo
Žal toliko manjka. Racon rep, vendar brez ušes in brez maske/ličila? Potrebujemo več kapic! več vse!! Želim ustvariti vse člane DSMP, vendar je težko brez maske, brez dobrega topa, brez vrvic na kavbojkah, brez dovolj brazgotin in in in. A še vedno mi je tako všeč ta aplikacija! za ljudi, ki želijo narediti normalne ljudi, je to popolnoma v redu!! Naredila sem svoje prijatelje in jaz in je super kul.. ampak.. SAMO 5??? zakaj bi bilo tako kul z več na eni sliki! (prosim več ponosne vsebine)
Zabavna majhna igrača. Imel bi 5 zvezdic, če bi lahko spremenili barve oblačil
Ni mi všeč tako kot Lily Story. Manjka mu veliko predmetov, ki so mi bili všeč v tej igri, kot je možnost ločenega barvanja las in še vedno manjka veliko oblačil, ki so mi bili všeč v Lily Story. Raje imam tudi umetniški slog prejšnjih iger (Lily Story in Pastel Girl) :/ Raje bi igral Lily Story kot to lol
Učil sem, da je to dnevnik, vendar ne boš samo oblikoval lika
Res lepa igra, tudi veliko različnih tonov kože. Vendar bi bilo bolje, če bi bili vaši nosovi in živalska ušesa ločeni zavihki od ostalih stvari, ker je malo neprijetno izbirati med brado in nosom ali pentljo in zajčjimi ušesi. Prav tako bi bilo lepo, če bi lahko spremenili velikost znakov, na primer vrsto telesa ali višino
Res mi ni všeč, da ne morem spremeniti barve oblačil. Razen tega mi je všeč igra
Dobro je, želim si, da bi lahko postal rdeč, vendar ne delaj tako, da bi se lahko videle zasebne stvari
Slovenije Razpis Delovno Za Pošta Redko Zelo Mesto
Dobro, ampak zakaj se imenuje Lily Diary, ko ne morem pisati na stran Super, ker lahko okrasim kot barve iz beležke!😁
To je bilo res kul! Zaradi tega sem pomislil na gacha life/club, vendar je nekoliko bolj realističen. Izbirčen sem glede iger oblačenja, ki jih dobim, ker sem maček in imam rad bolj fantovske stvari. To je bilo kot nalašč za tisto, kar sem iskal. Čeprav me je ime nekoliko zmedlo. Kako je dnevnik? Oprosti, če sem neumen, to sem začel igrati pred 2 dnevoma
To je super lepo
Želim si, da bi obstajal način, da lahko dodate več kot en predmet na kategorijo, vendar razen te zelo dobre igre
Prenos traja predolgo
Moram reči, da je tudi ta igra res dobra, vendar ne kot moj ML račun😏😒😎
Resnično obožujem to igro. Vse oči, oblačila, čevlji, nogavice in vse je brezplačno! Za odklepanje vam ni treba gledati oglasov, ker so vsi brezplačni. Ampak upam, da lahko kupiš nova oblačila samo z gledanjem oglasov. In prosim, da jih ne precenjujete. Na splošno je to dobra aplikacija. Hvala razvijalcem ♥♥
niti 1 min v igri in dodatek =n=
Nhật ký Lily Thông thường psj
Všeč mi je ta igra, vendar mislim, da prosim dodate več in več stvari, kot so lasje, obleka, glavna torbica je ok
WorldCraft: 3D Block Craft Sarguzasht plo
Res sem užival v igri, vendar ni nobenih različnih tipov telesa ali kodrastih las, ki bi mi bilo všeč, če bi jih dodali igri!
This is going to hurt : secret diaries of a junior doctor / Adam Kay. ... When I grow up, Iʼll be a child / Marijana Nola ; [illustrated by] Andrea Petrlik
Zelo mi je všeč, ampak.. Nihče ne bo govoril o višini? Mislim, da bi včasih fantje morali biti višji, veš? Ampak res mi je žal, da mi je bila igra tako všeč, a prosim, ali lahko posodobite za njihovo višino? Najlepša hvala <33
Nima teh oblačil na sliki In ne toliko oblačil
Lily Diary : Dress Up Game Santai why
Zakaj ne prenesem te aplikacije? Kaj je problem😢😩
Ta igra je zelo koristna in razburljiva
Zelo odlična aplikacija za oblikovanje likov, grafika je tudi ljubka, veliko oblačil in dodatkov, vendar imam idejo, da bi lahko spremenil njihove poze? To bi bila pravzaprav dobra lastnost:>
Zakaj tega ne morem namestiti, za vraga je problem 😾😡 tf LMAOO