(Android) RTS Siege Up! - Medieval War εξαπατήσει κωδικός περισσότερο χρυσό
Feb 20, 2022 14:20:27 GMT -5
Post by omecjarhache on Feb 20, 2022 14:20:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κωδικός περισσότερο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Τέλος, ένα παιχνίδι που είναι στην πραγματικότητα για το παιχνίδι και τη διασκέδαση 4$ για όλο το περιεχόμενο είναι ειλικρινά πολύ λίγα και η αξία αυτού του παιχνιδιού είναι εντελώς. το αγαπώ
32.476 στιγμιότυπα οθόνης from 3.679 games for Apple iOS
Αυτό που φταίει με τους προγραμματιστές να εφαρμόζετε διαφημίσεις στην αρχή είναι ότι σας λείπουν χρήματα ή κάτι τέτοιο
Έψαχνα για ένα παιχνίδι για να επιταχύνω τον χρόνο στη δουλειά, αλλά κατέληξα να παίζω με αυτό το παιχνίδι περισσότερο. Φοβερός! Μακάρι να υπήρχε τρόπος επιβίωσης. Ορίστε το.
Οι συντριβές του.
Το παιχνίδι κολλάει και παίζω για περίπου 5 λεπτά και μετά κολλάει
Πολύ ωραίο παιχνίδι!! Η επιθυμία μου σε αυτά τα παιχνίδια είναι τα γραφικά sana mapaganda niyo pa yung σε αυτά τα παιχνίδια!, Σας ευχαριστώ για αυτό το παιχνίδι.
Υπέροχο παιχνίδι! Πολύ ωραία χειριστήρια και εύκολο να παίξετε, μου αρέσει να επεξεργάζομαι χάρτες και να παλεύω με παίκτες στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα τους φίλους! Κανένα πρόβλημα, απλά συνεχίστε έτσι.
Δεν υπάρχουν πόντους αποθήκευσης και οι γίγαντες είναι αδύνατο να σκοτωθούν
Το buggy as hell έχει σχεδιαστεί για να μην μπορείτε να το κερδίσετε μετά το L3, εκτός αν υποστηρίζετε το παιχνίδι.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategi svv
Χμ, μπορείς να απελευθερώσεις ένα νέο στρατό όπως οι δολοφόνοι, οι Βίκινγκς.
Untitled
Καταπληκτικό
RTS Siege Up! - Medieval War Strategi eof
Δεν μπορώ καν να χτίσω τη βάση μου που πάντα επιτίθεται αγριογούρουνο και είναι ένα κακό παιχνίδι και αν είναι 1v1v1 είμαι πάντα επίθεση, μπορείτε παρακαλώ να διορθώσετε το AI όπως το 1v1v1 πράσινο ατάκα και το μπλε επιτίθεται σε εμένα και το πράσινο μισώ το fricking. το έκανε ένα κακό παιχνίδι με το fricking μπορείτε να διορθώσετε το Xoxo bad fricking game
Νέα Παιχνίδια PC- Strategy (2014-2015)
Έπαιξα πολλές φορές και το λατρεύω, αλλά αυτό το παιχνίδι μπορεί να βελτιωθεί με πολλούς τρόπους και ανυπομονώ να το δω να βελτιώνεται. Εξαιρετική δουλειά στο παιχνίδι, συνεχίστε έτσι.
Περιορισμένος. Θα πλήρωνε σίγουρα μια έκδοση πλήρους κλίμακας με περισσότερους χάρτες και ποικιλία μονάδων
RTS Siege Up apk Android App Κατεβάστε δωρεάν - veapps
PC CD ROM GameZ -.:: GEOCITIES.ws ::.
Κακό gameplay
Ενημερώθηκε η κριτική μου: 16/12/2021 Το πρόγραμμα επεξεργασίας επιπέδου είναι εκπληκτικό, μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας χάρτη και να τον δημοσιεύσετε επίσης! Και θα συνιστούσα να προσθέσετε νέα πράγματα στο παιχνίδι και να βελτιώσετε το A.I'S ή τα Bots και ναι, υπάρχει ένα σφάλμα αν βάλετε χρυσωρυχείο ή μεταλλωρυχείο, απλά εξαφανίζεται, διορθώστε το και συνεχίστε να προσθέτετε ενημερώσεις Devs! Καλή τύχη!
1ο σημείο ήταν ο έλεγχος μονάδων στη μάχη. Εάν οι τύποι μονάδων (όπως λόγχες και τοξότες) αναμειχθούν, έπρεπε να τους χωρίσω 1 προς 1, δεν βρήκα τρόπο να δημιουργήσω ομάδες. 2ο ήταν ότι καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά το να έχεις μια διαφήμιση κάθε φορά που θέλεις να φορτώσεις ή να ξαναξεκινήσεις μια μάχη ήταν πολύ ενοχλητικό.
αυτό το ηλίθιο παιχνίδι έκανε την καρτέλα μου να παγώσει και δεν μπορώ να το διορθώσω γιατί δεν ξέρω ευτυχώς ο μπαμπάς μου με δίδαξε (κάνω σταθερά κλικ στο κουμπί απενεργοποίησης), οπότε άνοιξα την εφαρμογή άλλη μια φορά και συνέβη ξανά, οπότε μην παίξετε αυτό το παιχνίδι ποτέ μην παίξετε ποτέ αυτό το παιχνίδι !!!
Ghjiy
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie ayjc
Σε μια πλατφόρμα που τα παιχνίδια RTS είναι χάλια, αυτό είναι μια ωραία κατασκευή.
Μακάρι να είχαν μια κύρια λειτουργία όπου θα μπορούσατε ουσιαστικά να δημιουργήσετε μια βάση ή πολλές βάσεις και να εξερευνήσετε έναν μεγάλο χάρτη
Είναι μια απλή έκδοση του AoE αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ διασκεδαστική.
Διασκεδαστικό παιχνίδι και όλα αυτά, αλλά πάντα φαίνεται να καταρρέει μόλις τελειώσω ένα επίπεδο. Τις περισσότερες φορές, θα σώσει. Αλλά σε ένα πέρασα 45 λεπτά προσπαθώντας να καταλάβω πώς να νικήσω δεν το έκανε. Τώρα λοιπόν πρέπει να κάνω επανεκκίνηση, κάτι που είναι αρκετά ενοχλητικό.
Crazy Restaurant 2021 آرکیڈ vlg
Κύριε, κάντε το παιχνίδι στο στρατό όπως το rts siege up
Είναι εντάξει το παιχνίδι, αλλά δεν αρέσει το γεγονός ότι δεν μπορώ να επιλέξω έναν ειρηνικό χώρο όπου μπορείτε απλώς να χτίσετε ένα κάστρο ή ότι οι εχθροί δεν έρχονται για να σας επιτεθούν, επομένως δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι
Clash of Queens: Light or Dark στο App Store
Δεν έχω παίξει πολύ, αλλά αυτό είναι υπέροχο παιχνίδι συνολικά. Από ό,τι καταλαβαίνω είναι μόνο ένας τύπος που το κάνει, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Τέλος πάντων. Οι μονάδες κινούνται ομαλά και υπακούουν αμέσως στις εντολές σας. Ο μόνος λόγος που του έδωσα 3 αστέρια είναι λόγω της γλώσσας. Είναι ένα θέμα που έχω όταν η γραμματική είναι λίγο μακριά. Η γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να γράψεις καλύτερους διαλόγους. Σίγουρα θα συνεχίσω να παίζω γιατί αυτό μοιάζει με το Empire Earth και μου άρεσαν αυτά τα παιχνίδια. Τέλος πάντων, υπέροχο παιχνίδι!
Αυτή η εφαρμογή είναι διασκεδαστική, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα. Η τεχνητή νοημοσύνη στο παιχνίδι δεν αλλάζει καθόλου όταν ανεβάζετε ή μειώνετε τη δυσκολία και το ίδιο το πραγματικό παιχνίδι είναι εξαιρετικά λάθη.
Πάντα πεθαίνω στους γίγαντες εκεί ΑΔΥΝΑΤΟ
Το καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής για κινητά. Παίζει σαν την εποχή των αυτοκρατοριών. Δεν έχει πάρα πολλές διαφημίσεις, επομένως είναι και ευχάριστο. Μακάρι να είχε έναν τρόπο να επιλέγει όλους τους στρατιώτες του ίδιου τύπου π.χ. τοξότες, πλοία, ιππότες κλπ. θα βοηθούσε πολύ στο να τους διοικήσεις πιο γρήγορα.
Είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά τα κινούμενα σχέδια είναι λίγο αργά και οι εχθροί κερδίζουν τον ΤΡΟΠΟ της μονάδας προς το γρήγορο και πιστεύω ότι θα πρέπει να ξεκινήσετε σε έναν πιο ισοπεδωμένο χώρο παιχνιδιού
καλό παιχνίδι, αλλά έλεγχος
Για μια δωρεάν εμπειρία κινητού RTS, αυτό είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Τα χειριστήρια είναι απλά κατανοητά και το παιχνίδι είναι ομαλό. Αυτό που με απομακρύνει από αυτό είναι η συντριπτική δυσκολία που σημειώθηκε στα μισά της καμπάνιας. Οι αντίπαλοί σας φαίνεται να έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ενώ αγωνίζεστε να κερδίσετε πόρους και έχετε ένα σοβαρό μειονέκτημα. Πραγματικά κάνει την εμπειρία περισσότερο αγχωτική παρά ευχάριστη. Αλλά συνολικά, δεν είναι κακό.
Android App RTS Siege Up κατεβάσει στο κινητό ή το Tablet PC με .apk αρχείο, με 100% Ασφάλεια για την συσκευή σας! Αν θέλετε να εγκαταστήσετε RTS Siege Up
Για κάποιο λόγο, όταν δημιουργείτε τα δικά σας παιχνίδια με πολλά ρομπότ, οι ομάδες με όλη σας την προσοχή τις περισσότερες φορές κάνετε ένα ήδη απογοητευτικό παιχνίδι ακόμα χειρότερο για να μάθετε και να το απολαύσετε, επίσης μετά από μερικά παιχνίδια βαριέστε την έλλειψη στρατευμάτων και χαρτών
RTS Siege Up! - Medieval War სტრატეგია aflx
Δεν έχω παίξει το παιχνίδι, αλλά φίλε, είναι ωραίο να βρεις έναν άλλο προγραμματιστή ανεξάρτητων παιχνιδιών που θέλει πραγματικά οι άνθρωποι να παίξουν ένα καλό παιχνίδι αντί να τους αφαιρέσουν χρήματα. Καλή τύχη φίλε προγραμματιστή παιχνιδιών