(Android/iOS) [3D Platformer] Super Bear Adventure kody zwiększają złoto
Feb 20, 2022 14:17:32 GMT -5
Post by omecjarhache on Feb 20, 2022 14:17:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają złoto ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
[3D Platformer] Super Bear Adventure Adventure plyf
Ogólnie to dobra gra, ale! NIE MA POMYSŁU, JAK ZDOBYĆ TE NIEDŹWIEDZIE, ABY ZDOBYĆ INNE POZIOMY, PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ JAK! poza tym to dobra gra 🎮 😌 Uwielbiam to, że wyzwania nie są ani zbyt trudne, ani łatwe, to dobra gra, chociaż jeśli dopiero będę nowy, jak zdobyć niedźwiedzie, pokochałbym tę grę, bo miałbym dostęp do wszystkich poziomy, ale nie może ich zdobyć Zakładam, że będziesz musiał za nie zapłacić, czego nie chciałbym Chciałbym, aby wszystkie poziomy były dostępne bez płacenia
Fajna gra smutne ale i tak 5 gwiazdek fajna gra😭
[3D Platformer] Super Bear Adventure ผจญภัย ggci
To jest gra w wrost, w którą grałem. Proszę nie pobierać tej gry. Po pewnym poziomie poziomy są powtarzane.
Jest fajnie, ale mam jeden problem, że trochę trudno jest to kontrolować, więc napraw to! I mam 8 lat, używam telefonu mojego brata do gry♥️
mam to
Dobra gra
Po prostu naprawdę kocham tę grę. Sterowanie jest dobre, fabuła jest dobra, wszystko jest w porządku. Coś, co chciałbym dodać, to kilka innych rzeczy, jak być może tryb ataku na czas, w którym musisz przejść poziom JAK NAJSZYBCIEJ. Albo według limitu czasu, albo według punktów. ale gra, którą kocham. Mam nadzieję, że w przyszłości zobaczymy więcej aktualizacji lub poziomów.
Nienawidzę tej gry zawsze dodaje, że gra z króliczkami nie jest taka łatwa i powinieneś zrobić aktualizację, gdy zabijemy wrogów, otrzymamy 5 monet, zrób to
Mój sześcioletni syn uwielbiał tę grę. Kiedy doszedł do końca, by pokonać własnego brata, bardzo go to niepokoiło. Fabuła była dla niego zbyt głęboka. Naprawdę go to poruszyło i teraz chce ocalić brata. Proszę, zrób Super Bear 2, aby mógł poradzić sobie z utratą ruchu swojego brata.
😃😘🤩😍🤯😊😉.
Bardzo źle, znalazłem tylko niebieskie i szare pudełka, a nie niedźwiedzie Klatki/więzienie😔^_^
Pierwsze trzy niedźwiedzie były trudne do zdobycia. To było bardzo męczące Ale ogólnie dobra gra.
[3D Platformer] Super Bear Adventure ผจญภัย edw
Chciałbym, żebyśmy mogli lubić ludzi, ponieważ zawsze chciałem bawić się z innymi ludźmi poza sobą, ale chciałbym też móc handlować
Recenzja | Banjo-Tooie (N64) - retronagazie
Bardzo dobra gra ale przydał by się tryb online np. Drużyna
MouseBot 動作 ruo
Ta gra jest świetna na początkune mi się że to jest nud teraz mi się spodobało
Jest to w zasadzie jedyna dobra platformowa gra RPG, jaką udało mi się znaleźć, a która mi się podoba! Uwielbiam tę grę, szczególnie aktualizację, ale może mieć w niej więcej mięsa pod względem treści. Zgadzam się, że ataki wymagają większego wpływu, a także pozwalają na więcej manewrów, być może w elementach dostosowywania powinieneś być w stanie zdobyć broń i dodać przycisk sprintu.
Doszedłem do końca gry, a potem powiedziałem: „Dobra, mój joystick zachowuje się głupio”. Wtedy mój joystick zaczyna zachowywać się głupio, ponieważ się nie porusza, więc teraz muszę ciągle wyłączać i włączać urządzenie. Proszę to naprawić albo usuwam grę, OK?
Lubię grę, bo widzę multiplayera i fajnie
Czy Asiunda K Czecha mieć muzy rzeby w grach akompaniamentu za tym świetnym gra
primitivoerc Ursynów
super😷
Marcin .t
Ok, nienawidzę tej gry, ponieważ nie mogę jej pobrać, więc jest to brzydka gra, przepraszam, jeśli ją pobiorę i jest niesamowita, ocenię umm... pięć gwiazdek Ok
Uwielbiam tę grę, teraz odblokowałem wszystkie niedźwiedzie, teraz jestem na pustyni😁😊😊😊😍😍😍
Najlepsza gra przygodowa ja i moja śostra ją uwielbiamy
Gra jest fajna, ale tuertels są naprawdę okropne
Fajnie, że gram w to, kiedy byłem mały
Fajna gra ale trohe trudna
W skrzynkach z łupami zawsze dostajesz to samo
Informacje. Dostawca: Psycho Bear Studios. Wielkość: 20,1 MB. Kategoria: Gry. Zgodność. iPhone: Wymaga systemu iOS w wersji 6.0 lub nowszej.
Mam problem Właśnie uruchomiłem grę, a mój plik zapisu zniknął, proszę, proszę, daj mi dodatkowy zapis
Kamu yang główna gra hihihihihi!
Daję tej grze trzy gwiazdki, ponieważ nie mogę pokonać gideona na pustyni Beemothep, a także nie mogę zniszczyć odpływu w gigantycznym domu, a także nie mogę zdobyć naklejek na pustyni Beemothep i dolinie śniegu. Proszę, ułatw sobie i dodaj kilka ciekawszych rzeczy, jak w gigantycznym domu i na pustyni beemothepowej jest kolejna piramida na pustyni beemothepowej, a w dolinie śnieżnej jest wielka shicka, dlaczego tam jest nie wiem i dlaczego mrożone pudełko na plaster miodu
pobierz najnowszą wersję 669966996666 APK 1.9.9.1 od Earthkwak Games na urządzenia z systemem Android. Eksploruj otwarte poziomy, odkryj ich
To naprawdę dobra gra, ale teraz klawiszy nie ma już tam, gdzie były, więc nie mogę poprawnie grać w tę grę
Zrobiłem 2 gwiazdki, ponieważ chciałbym, żebyś nie mógł umrzeć i grać, gdyby nikt cię nie zabił
To jest takie złe, nie polecam grać, jeśli szukasz dobrej gry platformowej
[3D Platformer] Super Bear Adventure Авантуристичке nfep
Najlepszeeeee