Post by omecjarhache on Feb 20, 2022 14:11:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
دیگر واقعاً نمی توانم این بازی را بازی کنم زیرا من اکنون در DST هستم و بازی ظاهراً اینطور نیست؟ من یک خطای "زمان عدم تطابق" دریافت می کنم حتی اگر زمان دستگاه من 100٪ درست است.
بازی خوب است اما اکنون با هر کلیکی بارگذاری می شود زمان زیادی می برد و به طور خودکار از بازی خارج می شود و صفحه را قفل می کند.
تبلیغات کمی جذاب هستند اما در غیر این صورت من واقعاً بازی را دوست دارم، اگر بخواهم می توانم آن را در اوقات فراغت خود بازی کنم.
سرگرم کننده اما آزاردهنده...... این بازی قبلاً قبل از اینکه دائماً توسط تبلیغات بمباران شوید واقعاً سرگرم کننده بود. تعداد زیادی وجود دارد که به سختی می توانید سمت چپ صفحه را ببینید و از آن استفاده کنید. همچنین تبلیغات پاپ آپ دائمی وجود دارد که از شما درخواست پول می کنند. متاسفم بچه ها. بازی بیکار دیگری پیدا کنید تا وقت خود را صرف آن کنید. برنامه دیگری که بیشتر نگران درآمد است تا لذت مشتری.
خوب
تبلیغات در این بازی کمی طولانی است. آنها اکنون به جای تنها یک تبلیغ، تبلیغات را با هم دسته بندی می کنند. من مجبور شدم یک گروه 4 آگهی را با هم تماشا کنم تا جایزهای را که میخواستم به دست بیاورم معتبر کنم. من رتبه 3 ستاره خود را به 1 تغییر دادم... بازی به طرز وحشتناکی عقب می افتد و برای بیشتر نظرات خود از بالا متوجه شدم که آنها تبلیغات را در تبلیغات خود دفن می کنند. یک تبلیغ متوقف می شود در حالی که دیگری در آگهی متوقف شده پخش می شود. بازی حذف شده
بازی خوبیه ولی من روی bluestacks بازی میکنم و آخرین آپدیت بازی رو برام خراب کرد و دیگه نمیتونم بازی کنم. من نمیخواهم ماین جدیدی را روی آیفون خود راهاندازی کنم، زیرا این معدن را در Galaxy S20 قدیمی خود راهاندازی کردم و موارد بیشتری آنلاک شده است.
خوب
ساده و به نوعی اعتیاد آور است. اما قطعا یک بازی با عمق متوسط. هیچ تصادفی برای من وجود ندارد.
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulyatorlar yuh
من از این بازی استفاده کردم. طی ماه گذشته 50 دلار خرج کردم. من توانستم چند معدن (بیابان گمشده) را باز کنم که ساختگی است. وقتی بیابان گمشده را کامل می کنم، دارم چک می کنم. مسخره است..
بهترین چیزی که میتونم بدمش بازی سرگرم کننده بت. "میکرو تراکنش ها" در هر بازی تکرار می شوند. مطمئن نیستید که این مشکل من است یا نه، اما هرگز هیچ "ویدیویی در دسترس" برای ساختن تراوش یا آن گوفری که ظاهر می شود وجود ندارد. پس برای من بد است.
رویداد من کار نمی کند. غیر از اون بازی خیلی خوب ....
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulator qas
بد نیست. اما یک بسته به قیمت 159 دلار در مغازه وجود دارد. جدی ppl؟ به نظر شما این بازی در حد بازی های کنسولی است؟ تیم ها کجا ارزش تولید می گذارند؟ شما مفاهیم دیگران را دزدیدید، شخصیت ها را تغییر دادید، و هنوز احساس می کنید چیزی به ارزش 159 دلار در اینجا وجود دارد؟ شما باید کاملاً از خودتان خجالت بکشید. من فرض میکنم که شما فقط برای بچهها دعا میکنید که تصادفاً این بستهها را بخرند، و والدین آنها برای بازپرداخت هزینهشان خیلی سخت میبینند. خیلی کثیف. خیلی کم بازی مفرح. ارزش 159 دلار؟ به ندرت!
بازی سرگرم کننده است اما من در حین ارتقاء تلفنم آن را در فضای ابری ذخیره کردم، اما تمام پیشرفت های من در حال تنظیم مجدد بیش از 10ac در روز بود.
بازی همیشه یخ می زند و من باید آن را به طور کامل ببندم. همیشه اتفاق میفته. همچنین نیمی از زمان تبلیغات بارگذاری نمی شود.
بازی خیلی باحالیه، شما رو مشغول می کنه، ولی من دیروز نصبش کردم، خوابیدم و الان بعد از شب بازش کردم و وقتی روی هر چیزی کلیک می کنم (مثل دکمه سطح بالا) کار نمی کنه؟ لطفاً این مشکل را حل کنید، زیرا من نمی توانم با آن مشکلات بازی را انجام دهم.
گیم پلی بازی خوب و اعتیاد آور است. 3 ستاره را از دست بدهید زیرا وقتی تبلیغات در 50٪ مواقع کار نمی کند. اگر نمی توانید تبلیغات را به درستی بارگذاری کنید چگونه می توانم درآمدم را دو برابر کنم؟
من یک مشکل بزرگ با بازی دارم، زیرا هر بلیت پاور یا رمز و راز قرار است برای به دست آوردن مصنوعات اضافه شود، اما به نظر می رسد که مال من مدت هاست که متوقف شده است...
این بازی شوخی است، من بعد از حذف آن به دلیل یک باگ تمام پیشرفتم را از دست دادم، اما آخرین باری که این بازی را حذف کردم توانستم پیشرفتم را برگردانم. بازیتو درست کن
خیلی مزخرف و چرند هست، برای هر تورنومنت باید یکسره آپدیت جدید با حجم بالای 80 مگابایت مصرف کنید این امر در بازی های آنلاین یک اشکال بزرگ می شود، یعنی بازی هنوز اینقدر افزایش پیدا نمی کند که بتونه برحسب جدول زمان بندی از قبل تعیین شود. تورنومنت بگذار و اجرا کند (مثل امپایرز پازل) حالا باید که هرچی بیشتر از میدیم و جزیره های بیشتر رو کاوش میکنیم بالا اومدن بازی هم یکم طولانی و خسته کننده است، بنظرم طراحی بسیار سطحی و حتی به درد بچه های زیر 12 سال هم هست. نمیخوره
حیف نت نیس
سالهاست که این بازی را بازی میکنم و آن را دوست داشتم، اما در چند روز گذشته بازی متوقف میشود و باید آن را دوباره راهاندازی کنم. اگر این مشکل حل نشد، آن را حذف می کنم و دیگر آن را بازی نمی کنم.
اینترنتیه؟
デスパーク2:怖いピエロサバイバルホラー アドベンチャー whrp
放置採掘王国 (Idle Miner) シミュレーション tfz
خوبه بدک نیست
بد نی
پول گرفتن... آنها به معنای واقعی کلمه روی صفحه نمایش بازی را با پیشنهادات و بسته های متعددی برای خرید قرار می دهند که بسیار حواس پرتی و آزاردهنده است. فقط اجازه دهید مردم از بازی شما لذت ببرند.
کیفیت عالی اما تبلیغات زیادی دارد.
متوست
مشتی سن
گران و سخت به سطح
بازی خوب بود در حال حاضر بازی دائماً تبلیغات و در خریدهای بازی را در چهره شما فلش می کند. به طور جدی، بدون پرداخت پول برای آیتم های بازی، پیشرفت چندانی نخواهید داشت. مگر اینکه مایل باشید سالها از زندگی خود را صرف آن کنید. من قصد دارم آن را حذف کنم.
هر بار که باید یک افزودنی را تماشا کنم و بعد از اتمام آن، من را به وبسایت افزودن میبرد، سپس باید بازی را دوباره بارگذاری کنم و پاداش یا زمان اضافی دریافت نکنم، اگر این اتفاق ادامه پیدا کند، من من بازی را حذف نصب می کنم، زیرا به اندازه کافی لذت برده ام
موافق باشید که تبلیغات تجربه بازی را از بین می برد. غم انگیز است که تبلیغات نیاز به تعامل بیشتری نسبت به بازی دارند.
کسب سکه برای سرزمینهای جدید خیلی طول میکشد، و نحوه اضافه کردن سکههای کسبشده به انبار را در مقابل استفاده از آن در قارهها گیج میکند.
🙂
بازی مناسب من از انتظار لذت می برم، اما گاهی اوقات زمان زیادی طول می کشد تا ادامه دهم. غیر از این خیلی از بازی راضی هستم.
این ممکن است بهترین برنامه داده کاوی در فروشگاه بازی باشد. این گزینههای زیادی را برای به اشتراک گذاشتن دادههای شما فراهم میکند و هر آنچه را که میخواهند درباره شما و ارتباطات شما بدانند در اختیار فیسبوک قرار میدهد. و انگیزه های زیادی برای تماشای تبلیغات دارد. من خیلی زود متوجه شدم که همه چیز بیشتر شبیه به هم است بدون هیچ گونه پیشرفت یا پیچ و تاب. شما نمی توانید ببازید و نمی توانید برنده شوید، فقط ادامه دارد. خیلی شبیه زندگی بنابراین این یک بازی واقعا احمقانه است اما بازی کردن آن به طرز عجیبی راضی کننده است.