(Android/iOS) Pacific Warships: Naval PvP krāpšanās kods neierobežots žetons
Feb 20, 2022 14:08:29 GMT -5
Post by omecjarhache on Feb 20, 2022 14:08:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots žetons ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Lieliska spēle, ļoti patika temps, ne pārāk lēns kā World Of Warships, bet arī ne pārāk ātrs. Rekvizīti mākslas komandai, visi kuģi izskatās lieliski. Vienīgais iemesls, kāpēc es piešķiru šai spēlei 3 zvaigznes, ir respawn sistēma. Tas absolūti pārtrauc spēli. Tas sabojā ritmu, un nomiršanai nav gandrīz nekādas nozīmes. Jūs varat uzbrukt kā iznīcinātājs, nebaidoties no nāves, zinot, ka varat atdzimt kā tankkuģis.
Servera problēmas ir pasliktinājušās, visi nesenie "jauninājumi" padara darbību lēnāku un vairāk avāriju. 04.02.2021.
Pārsteidzoši jautri. Nav pārāk daudz mūsdienu jūras kara flotes vai futūristisku jūras kara flotes spēļu. Un jā, es jau esmu iztērējis naudu, bet līdz šim izklaidēties ir tā vērts. Es vēlos, lai jūs varētu pārvietot spēli uz micro SD, nevis iekšējo atmiņu.
Ja jums patīk World of Warships, jums noteikti patiks šī spēle mobilajām ierīcēm. Viegli, jautri, bezmaksas un ātri kaujas laiki. Šīs spēles labākā daļa ir negaidīšana, līdz kuģis atdzims. Augsti ieteicams!
Tas pat netiek atvērts, tikai paliek atvēršanas ekrānā. Laba mūzika tomēr.
Vai tas bija 3 gados, jo reklāmu veidošana pārstāja darboties. Stratēģisks un konkurētspējīgs. Diezgan viegli izveidot, ja vien jums nav iebildumu skatīties reklāmas. Būtu forši, ja mēs varētu pievienoties komandām, lai spēlētu pret citām komandām. Nepieciešams arī labāks skaidrojums par kuģiem, ieročiem un dronu iespējām. Kad esat sācis spēlēt vai būvēt, dažas no šīm lietām nav skaidrs.
jauns atjauninājums neļaus man spēlēt, lai to labotu. paldies par atbildi Es tikko iztīrīju kešatmiņu un nekas nemainījās joprojām ir bojāts. Man ir ļoti labs internets. Esmu to izmēģinājis dažādās vietās visā štatā, ieskaitot Wi-Fi, joprojām parādās tas pats ziņojums (ielādēšana neizdevās. Spēles servera savienojums zaudēts). tas ir jūsu galā ar jaunu atjauninājumu, un pēc izskata jūs to neizlabosit, ja turpināsit vainot mūsu savienojuma ātrumu
Jautra spēle, bet kuģi ir mokoši lēni. Jūs pavadāt aptuveni 75% no katras spēles neviena cilvēka zemē
Pacific Warships: Naval PvP แอ็กชัน etq
spēlēju dažas dienas, un šķiet, ka tā ir pienācīga spēle, kas var ļaut jums paveikt lietas, netērējot reālu naudu. labi darīti puiši
Šī ir satriecoša fantastiska spēle. Man patīk veids, kā mēs varam spēlēt viens pret otru tiešsaistē, un ir patiešām forši, ka varam cīnīties un uzvarēt viens pret otru. Tas ir daudz labāk nekā spēlēt pret datoru.
Lieliska spēle ar kaujas kuģiem, kā arī man patīk norādīt, ka izstrādātāji ļauj spēlētājam viegli pāriet uz nākamo līmeni un atbloķēt jaunus kaujas kuģus. Grafika ir lieliska, un kaujas kuģus ir viegli vadīt planšetdatorā vai viedtālruņos. Es iesaku spēli ikvienam, man patīk arī jaunie jaunākie atjauninājumi, izstrādātāji ir paveikuši fantastisku darbu. Mans jaunākais šīs spēles atjauninājums 2020. gada septembrī, joprojām ir lieliska spēle, turklāt viņiem ir jauni izaicinājumi, lai saņemtu atlīdzību.
Spēle ir bojāta, kā citi ir teikuši. Man ir 5G un lielisks savienojums. Citās spēlēs šīs problēmas nav. Šo spēli nevar izkļūt no vadības pamācības, taču ziņkārības dēļ es to ielādēju savā planšetdatorā un man radās tieši tāda pati problēma, iedomājieties to. Nevaru jums pastāstīt par spēlēšanu, nekad nenokļūstiet tik tālu, taču, ja nevarat lejupielādēt spēli un spēlēt to ātrdarbīgā internetā, ir nopietna problēma.
Laba spēle, kuru jāprot spēlēt, vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, ka jums ir nepieciešams daudz naudas kuģiem un jauninājumiem
Labi, man patika šī spēle pirmajās dienās. Tomēr izrādās, ka tas ir SUPER maksājums, lai uzvarētu, ar muļķīgi dārgiem pirkumiem, un papildus tam visam ir pārņemts no ekspluatētājiem — vismaz 6 no spēlētājiem tieši manā pēdējā mačā izmantoja ātrās darbības, kas pārtrauc spēle ikvienam. Atgriežoties pie World of Warships, es iesaku WOWS 100%. Tam trūkst futūristiska izskata un veiklu ieroču, taču spēle un izlīdzināšana ir TIK daudz labāka!
Es tikai vēlos, lai torņi kustētos ātrāk un līnijkuģim būtu ātrāks pagrieziena ātrums. Un dabiskie šķēršļi varētu būt tālāk viens no otra. Jo esmu iestrēdzis b4. Citādi, iespējams, labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis. Varētu izmantot vēl dažus kaujas režīmus, t.i., bez maksas iegūt karogu un vienkāršu komandas nāves spēli.
Skumji, ka tā ir tik lieliska spēle... Kad beidzot tiek izveidots savienojums, lai veiktu maču un ja tas ilgst caurumu. Un tas nav mans tālrunis vai WiFi. Mans tālrunis visu laiku tiek galā ar lielākām lietām nekā šī mazā spēle
Tiešām jautri, labi. Pielāgošana kuģiem. Vēlos, kur vairāk izvēlēties, bet visapkārt laba spēle.
Man ļoti patīk šī spēle. Bet vai varētu pievienot tuvināšanas funkciju, lai mēs varētu mērķēt uz kuģiem no tālienes? Arī mums ir jācīnās visu laiku, kad mēs vēlamies, lai mēs varētu saņemt nepieciešamo naudu saviem kuģiem un citiem kuģiem.
Pacific Warships: Naval PvP Darbības spēles juob
Spēle ir izcila, vadība ir pareiza. Bet jūs joprojām neesat iemācījušies vai izlabojis to, ko sabojājāt par spēli pēdējo reizi, kad es spēlēju, pirms es izdzēsu spēli, respawn cīņas. Es atgriezos, jo man bija interese, vai jūs, iespējams, klausījāties un mēģinājāt uzrunāt savus vecākus spēlētājus, kuri spēlēja pirms atdzimšanas cīņām. Tagad es vēlētos, lai jūs zinātu, ka neviens nav pasargāts no Vs līmeņa. Es tikko tērzēju ar 18. līmeņa spēlētāju, kurš teica, ka katru spēli saskārās ar maksimālu līmeni. Tas ir labojams, dariet to.
Grafika un spēle ir lieliska. Varbūt papildu ainavas rotācija. Izņemot šo lielisko darbu!!!
es jūtu kaujas pulksteņa ierobežojumus kaujas pieredze noņemiet laika ierobežojumu kaujā, padariet to tā, lai pēdējā komanda uzvarētu, dariet man zināmu, kad noņemat kaujas pulksteni un slikti lejupielādējat thnx noņemt kaujas laika ierobežojumu vai pievienojiet spēles veidu bez laika ierobežojuma pilna cīņa līdz pēdējā komanda vai cilvēks, kas stāv
Lieliska spēle, ļoti patīk. Bet dažreiz es nevaru atrast nevienu atbilstību, tas saka "Neizdevās pievienoties telpai", tas notiek atkal un atkal
Vēlreiz, lūdzu, pastāstiet man, kā kuģis var izšaut cauri kalnam vai kā es varu trāpīt otram veikalam vismaz septiņas reizes un tā vietā, lai zaudētu spēkus, tas to iegūst. Man nav jāstāsta, kas ir nepareizi, vienkārši izlabojiet to. Es esmu 47. līmenī, tāpēc es nepametu, tikai kādu laiku nespēlēju
Es esmu 61. līmenī, pēc pēdējās atjaunināšanas es saņemu mazāk zelta balvas par premium kontu, un jauninājumi ir pārāk dārgi. Es ceru, ka jūs uzklausīsit savus klientus, un patiešām nav godīgi padarīt spēli dārgāku pēc tam, kad esat ieguvis pietiekami daudz spēlētāju. Lai gan es iztērēju apmēram 30 € par jauninājumiem, es domāju, ka es jūs pametīšu jūsu naudas bada dēļ.
man tas patīk, bet tam ir jābūt gaisa kuģu pārvadātājam, jo tā ir futūristiska jūras kaujas spēle, kam lidmašīnas pārvadātājam ir jābūt, lai veiktu turpmākus atjauninājumus.
Mīlu spēli pirms 0.5 atjauninājuma, mēs saprotam, ka jums ir nepieciešami ienākumi, taču jūs paaugstināt cenas vairāk nekā divas reizes, tas nav godīgi. Es jau apsveru instalēt Blitz plus cerēju, ka spēle pēc jauna atjauninājuma nedaudz atšķirsies, taču vienmēr ir tāda pati taktika, lai uzvarētu, tas ir tāpat kā spēlēt pret robotprogrammatūrai ir nepieciešami jauni spēļu režīmi, dažāda veida kuģi utt., piemēram, lāzeri
Man ļoti patīk šī spēle. Būtu jauki, ja mēģinātu izveidot kosmosa spēli līdzvērtīgu šim. Joprojām jautra spēle, un ceru, ka citiem patiks
kopējā pieredze ir bijusi diezgan laba, vienīgais, kas man nepatīk, ir fakts, ka vienmēr ir jābūt Wi-Fi vietnei, lai spēlētu spēli.
MM: Neizdevās ielādēt, bet savienojums ir kārtībā... Lūdzu, izlabojiet ASAP atjauninājumu 4/16... joprojām ir tās pašas problēmas
(Pārskata atjauninājums) Pēdējā pārskatā es pieļāvu kļūdu, tāpēc + 2 zvaigznes, bet es joprojām nedomāju, ka dažiem kuģiem vajadzētu būt USD 70 (maksimums)
Šī spēle ir labākā! Es tikai vēlos, lai būtu bezsaistes un kampaņas režīmi. Lūdzu, apsveriet to. Paldies! 😄😄😄😄😁😁
Pacific Warships: Naval PvP অ্যাকশন csu
Jautra, futūristiska pvp karakuģu tipa spēļu versija. Pietiekami unikāls un jautrs, lai piesaistītu manu uzmanību, kamēr es jau spēlēju World of Warships blitz.
Man patīk grafika, bet jūs nevarat spēlēt, jo tā nekad netiek ielādēta. Nesaproti šo spēli.
Spēle ir jautra, bet ne tikai grūti uzvarēt mačā, nemaksājot par jauniem kuģiem un/vai uzlabojumiem... Man šķiet, ka tas ir kaut kas, kam patiešām ir jākoncentrējas, pretējā gadījumā jūs sāksit zaudēt interesi no spēlētājiem.
Ļoti ilgi veras vaļā.
pēc vairāku dienu spēlēšanas un nelielas baudīšanas esmu sapratis, ka tā 100% maksā, lai uzvarētu. ikvienam, kurš maksā, ir milzīgas priekšrocības salīdzinājumā ar bezmaksas spēlētājiem.
Ваздушни Хокеј Изазов Спортске kdy
2 lietas, kas man nepatīk: 1. Kāpēc jums ir jāpēta kuģis 2. Kāpēc jūs nevarat vadīt lidmašīnu tāpat kā Modern Warships jūs varat vadīt lidmašīnu
lieliska spēle, bet es pārtraucu spēlēt. Es izvēlējos iegādāties dažus pirkumus lietotnēs, un piesakoties 1 dienā, un mana konstelācija, ka esmu tik smagi strādājusi, lai veiktu jaunināšanu, vairs nav. nav tehniskās palīdzības iespējas, un tāpēc es devos uz Facebook grupu un nosūtīju ziņojumu. ir pagājis mēnesis un nekādas atbildes. tāpēc es vienkārši nespēlēšu, kamēr problēma nav atrisināta
Grafika ir lieliska, sākumā bija jautri, taču jūs ātri pamanāt, cik šī spēle ir MAKSĀT, LAI UZVARĒTU. Premium klases kuģiem ir visas priekšrocības, un tie ir praktiski neaizskarami kaujā. Spēles mēdz būt ļoti nelīdzsvarotas. Ikviens, kam ir kāda jēga, iegūst kaujas kuģus un neko citu, jo pārējās trīs kuģu klases labākajā gadījumā ir slikts, bet sliktākajā – pilnīgi bezjēdzīgi.
Jaunākais atjauninājums ar atlīdzības trūkumu un zelta izsūkšanos. Es neesmu pārliecināts, ka es vairs spēlēšu šo spēli. Veidotāji neklausās spēlētāju sūdzībās. Tas ir bezjēdzīgi.
reklāmu nav daudz, pagaidām šķiet līdzsvarota. Man ir 13. līmenis, un es uzskatu, ka līmenis un preču virzība ir saprātīga. Kuģi un preces ir pieejamas pat bez pirkuma, tāpat kā visas pārējās lietojumprogrammu spēles, tas būs ļoti vienkārši. to sakot, es uzskatu, ka šī spēle ir viena no patīkamākajām. Es neesmu saskāries ar traucējošām reklāmām, kurās tās nejauši tiktu parādītas manā ekrānā. Kodos un jauks darbs.
Šī spēle patiešām ir jautra un aizraujoša, taču ieroču uzlabošana un pirkšana maksā pārāk dārgi, tomēr tā nepārtrauks spēlēt šo brīnišķīgo spēli...?
spēle ir piemērota grupu tērzēšanai un, iespējams, iespēja pievienoties klanam ar citiem spēlētājiem un cīnīties ar citiem kā komanda, nevis tikai nejaušas komandas, būtu lieliski tērzēt ar citiem spēlētājiem
Pacific Warships: Naval PvP Action gpsv
Spēle ir diezgan laba, taču vadīklas ir ļoti neveiklas un ne pārāk atsaucīgas. Pats kaitinošākais, ko es gribētu, ja jūs uzskriet uz salas, jūs iestrēgsit. Būtu jauki, ja jūs varētu vadīt ceļu prom no salas. Tā vietā jūs esat spiests ieslēgt atpakaļgaitas gāzi. Lūdzu, noskatieties World of Warships Blitz. Viņiem ir labi sakārtotas vadības ierīces
Ļoti jautra spēle, vēlamies, lai mums būtu klani, kas veido flotu formas, un mums būtu vadītājs kā flotes komandieris. Es ļoti ceru, ka vēlāk mums izdosies vairāk sazināties ar citām izrādēm.